El Rebost

Al REBOST hi trobareu tots aquells productes que us poden ajudar a passar més bé aquests dies de confinament: productes de qualitat i de proximitat, elaborats arreu de les nostres comarques.

Omplint el rebost a Tastets us portarem a casa vostra nosaltres mateixos els productes que seleccioneu amb les màximes condicions higèniques i de seguretat.

 

El cost d’enviament serà gratuït si la comanda supera els 70 €. Per gaudir d'aquest descompte només heu de seleccionar el text:  FreeTRS- Transport gratuït  que apareix en un requadre groc al resum de la cistella i clicar OK, d'aquesta manera se us aplicarà el descompte.

DESCOMPTES: Trobareu tots els productes amb un descompte d'entre el 15% i el 30%.

Gaudiu de la nostra gastronomia. Tot anirà bé!

El Rebost  Hi ha 63 productes

Subcategories

 • Conserves i precuinats
 • Dolços
 • Cerveses artesanes
 • Vins i licors
 • Oli
 • Seleccions

  Hem afegit al REBOST diferents Seleccions amb els nostres embotits i formatges artesans, per gaudir-ne a casa vostra o portar-los a casa d'amics i familiars, ara que ben aviat podrem reunir-nos en grups petits.

  Aquestes seleccions no van amb capsa de regal. En cas que vulgueu que enviem un regal a un altre destinatari consulteu l'apartat de Regals gastronòmicsRegals a mida

   

  El cost d’enviament és gratuït si la comanda supera els 70 €. Per gaudir d'aquest descompte només heu de seleccionar el text:  FreeTRS- Transport gratuït  que apareix en un requadre groc al resum de la cistella i clicar OK, d'aquesta manera se us aplicarà el descompte.

  DESCOMPTES: Trobareu tots els productes amb un descompte del 15%.

  Gaudiu de la nostra gastronomia. 

per pàgina
Mostrant 1 - 6 de 63 productes
Mostrant 1 - 6 de 63 productes