Els més venuts

Informació

Nous productes

Política de privacitat

L’ús d’aquest lloc web www.tastets.cat es regeix per les normes establertes a la present política de protecció de dades. www.tastets.catté com a finalitat ser un portal de referència a internet de venda de productes artesanals de qualitat.

 

1.-Protecció de les dades personals

 

En compliment de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li informem que Tastets, Serveis Gastronòmics S.L. (en endavant Tastets) és el titular de www.tastets.cat, amb NIF: B64856099 i domicili al Carrer de l'Elisi 17, local 6, 08014 Barcelona.

 

Tastets posa a la seva disposició un servei de tenda online segons es detalla a aquesta Política de Privacitat i Termes i Condicions d’ús. Al present document li proporcionem informació detallada sobre la nostra Política de Privacitat en relació al seu registre a Tastets. Si té alguna consulta o preocupació sobre privacitat, si us plau posis en contacte amb nosaltres mitjançant qualsevol dels següents canals: per correu electrònic a info@tastets.cat o directament al departament de privacitat de dades personal, al Carrer de l'Elisi 17, local 6, 08014 Barcelona.

 

L’ús del nostre portal és gratuït, així com la subscripció a les newsletters. No obstant, per a l’ús de la tenda online, és necessari registrar-se com a USUARI. Aquest servei quedarà degudament identificat a la Web, amb fàcils indicacions de registre.

Per als usuaris que es registrin al nostre portal, aquesta política de privacitat descriu la recopilació i l’ús que fem de la seva informació personal. Anomenem Dades d’Identificació Personal a aquell subconjunt específic de la seva informació personal que ens permet identificar-lo inequívocament. Aquestes dades d’identificació personal són com a dades obligatòries per al seu registre:

 

1)      El seu nom i cognoms

2)      El seu correu electrònic

3)      El seu DNI

4)      La seva adreça

 

Opcionalment poden afegir si ho desitgen els següents camps:

 5)      Telèfon i/o telèfon mòbil.

Mentre no s’especifiqui el contrari, es considerà necessari completar totes les dades obligatòries previstes com a tals als diversos formularis que puguin disposar-se a través del Portal. En cas de no subministrar les dades estimades com a necessàries, www.tastets.cat podrà decidir lliurement no procedir al registre de l’usuari, arribat el cas, o bé denegar l’accés als continguts, serveis o actuacions dispostes a través del Portal.

La nostra política de privacitat es fonamenta en protegir la confidencialitat de la seva informació. Per això mai revelem les seves dades d’indentificació personal sense el seu consentiment. La finalitat principal de guardar les seves dades d’identificació personal és poder mantenir el contacte personal amb vostè (per enviar-li les seves comandes, felicitacions en dates assenyalades, comunicacions comercials o per a personalitzar el seu accés a la nostra pàgina web).

Tot i que es comenta àmpliament a l’apartat d’informació sobre cookies d’aquesta Política de Privacitat, també podem recopilar informació obtinguda per mitjans automàtics en els moments en que s’estableix una connexió amb nosaltres des del seu dispositiu a l’accedir al portal i utilitzar els serveis. A mode d’exemple, podem recopilar l’adreça IP (Internet Protocol) des de la que s’estableix la connexió o sobre les cookies emmagatzemades al seu navegador.

 

L’usuari dels serveis oferts a través de www.tastets.cat està proporcionant voluntàriament dades de caràcter personal (d’ara endavant les Dades Personals). La informació personal que ens faciliti a través dels diferents formularis, als correus electrònics o qualsevol altre mitjà que es presenti en aquest lloc Web, passarà a ser introduïda en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de Tastets, i es mantindrà confidencial i protegida, en compliment de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. L’usuari haurà de facilitar a www.tastets.cat les Dades Personals que se li puguin requerir per a poder realitzar l’alta com a usuari. Per tot això, l’USUARI accepta de forma expressa i plenament i sense reserves que Tastets tracti les seves dades personals de forma automatitzada i les incorpori a un fitxer “USUARIS WEB” amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els serveis, fitxer del que és responsable Tastets. Li informem que les dades personals obtingudes, així com la seva adreça de correu electrònic, seran incorporades a un fitxer responsabilitat de Tastets amb la finalitat d’atendre les seves consultes i poder donar-li accés als serveis així com enviar-li informació que pogués ser del seu interès.

Per utilitzar el servei de tenda online haurà d’accedir amb el correu electrònic que vostè disposi com usuari i la seva contrasenya, també disposada per vostè. Aquesta contrasenya es mantindrà xifrada als servidors de Tastets. En cas d’oblit de la mateixa haurà de contactar amb Tastets per a reiniciar-la. L’usuari haurà d’omplir els formularis amb dades verdaderes, exactes, complertes i actualitzades, responen dels danys i perjudicis que pogués ocasionar a www.tastets.cat, o a tercers com a conseqüència de la inobservança d’aquests aspectes.

L’enviament de dades personals per part de l’usuari (al formulari de registre) implica l’acceptació expressa per part de l’USUARI de la nostra política de privacitat i dels termes i condicions d’ús, així com les condicions generals de compra si adquireixen algun dels nostre productes a la nostra tenda online. No es comunicarà la seva adreça de correu electrònic n el seu nom a cap dels Patrocinadors de les nostres seccions ni a tercers per a l’enviament d’informacions comercials relacionades amb els seus productes. En tot cas serem nosaltres qui li enviem aquestes comunicacions (mailing).

En el cas de compra d’algun producte de la nostra Tenda Online, aquesta comunicació es realitza de forma automatitzada, i en cap moment el personal de www.tastets.cat té accés a les dades de la seva targeta de crèdit o dèbit, dades que es transmeten per la xarxa xifrades i de forma totalment segura. Així mateix, l’entitat intermediària o bancària no reté, cedeix, emmagatzema ni utilitza la informació personal amb altres finalitats. A les empreses de transports encarregades de realitza l’entrega dels productes se’ls facilitarà exclusivament les dades de contacte a efectes de coordinar les entregues.

 

Així mateix, Tastets es compromet a tractar amb extrema diligència la informació personal que l’usuari pugui facilitar a través de www.tastets.cat, així com a no recavar informació innecessària.

 

Té sempre dret a exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició o cancel·lació de les dades personals que ens hagi proporcionat, establerts a la Llei Orgànica 15/1999. Pot fer-ho a la següent adreça: info@tastets.cat o bé per escrit a  Carrer Violant d'Hongria Reina d’Aragó, 34-36, baixos, 08028, Barcelona.

 

2- Seccions i condicions d’accés a les mateixes.

 

L’usuari tindrà l’opció de prestar la seva acceptació i consentiment al tractament de les seves dades Personals per part de www.tastets.cat de conformitat amb la present Política de Protecció de Dades. No obstant, si no accepta els termes de la Política de Protecció de Dades, l’usuari no podrà utilitzar algun dels serveis prestats per www.tastets.cat. Les dades que li sol·licitem son les adequades, pertinent i estrictament necessàries per a la finalitat per a la que es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-nos-les, no obstant, les assenyalades amb un asterisc (*) són d’obligada resposta per a poder complir amb la finalitat de la seva sol·licitud. Així mateix ens certifica que totes les dades que ens facilita són certes i pertinents per a la finalitat per a que li sol·licitem.

 

3- Seguretat

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que www.tastets.cat ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial Decret 1720/2007, que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Les operacions de compte d’usuari i de petició de serveis o productes a través de la web www.tastets.cat es realitzen mitjançant un servidor segur. El software d’aquest servidor codifica la informació que l’usuari introdueix abans de transmetre-la a Tastets. Així mateix, Tastets disposa d’estrictes procediments de seguretat relatius a l’emmagatzemament i revelació de dades amb l’objectiu d’evitar tot accés no autoritzat als mateixos, d’acord amb el que disposa l’article 9 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal vigent.

Apliquem  mesures tècniques, organitzatives i físiques apropiades per a protegir la seva informació d’identificació personal conforme a la normativa en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Els membres de la nostra empresa reben formació en matèria de privacitat i signen declaracions de compromís sobre el respecte a aquestes mesures.

Guardarem les seves dades durant el temps en que estigui donat d’alta a la Tenda Online. Una vega sigui donat de baixa (ja sigui per sol·licitud expressa o per decisió nostra) conservarem les seves dades personals degudament bloquejades durant el temps que legalment sigui necessari.

 

4.- Deure de Secret i Confidencialitat

www.tastets.cat es compromet a complir amb el deure de secret i de confidencialitat respecte a les dades personal contingudes als fitxers amb dades personals sota la seva responsabilitat, d’acord amb la legislació que, en cada moment, resulti aplicable, tot i que revelarà a les autoritats públiques competents les Dades Personals i qualsevol altra informació que estigui en el seu poder o sigui accessible a través dels seus sistemes i sigui requerida de conformitat amb les disposicions legals i complementaries aplicables al cas. Els usuaris de www.tastets.cat garanteixen i responen, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es compromet a mantenir-les degudament actualitzades.

El document electrònic en el que es formalitza la compra s’arxiva electrònicament durant el termini legal establert. Els clients podran accedir a les dades exercint els seus drets d’accés corresponent de la manera anteriorment descrita.

 

5.-  Informació sobre Cookies

Les cookies són petits arxius que s’instal·len a l’ordinador de l’usuari i que permeten al responsable d’un servei millorar la forma d’interactuar entre els seus visitants i el seu lloc web. En alguns casos, la instal·lació d’aquestes cookies requereixen del consentiment de l’usuari.

Existeixen diferents classes de cookies, afectades i no afectades per la Llei:

Cookies no afectades:

· Tècniques: Són necessàries per a la navegació. Sense elles la pàgina no funcionaria de forma adequada.

· De personalització o configuració: Permeten que la pàgina reconegui l’idioma de l’usuari, la mida de les lletres, etc.

· De seguretat: Impedeixen o dificulten els atacs contra el lloc web o els seus usuaris.

 

Cookies afectades:

· Analítiques: Permeten mesurar l’activitat dels usuaris i elaborar estadístiques de navegació.

· Publicitàries: Gestionen la freqüència i contingut dels anuncis.

· De seguiment: Emmagatzemen informació sobre els usuaris per a mostrar-los publicitat personalitzada.

 

www.tastets.cat informa que el lloc web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc., una empresa de Delaware l’oficina de la qual està al 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Estados Unidos ("Google").

 

Google Analytics utilitza cookies per ajudar al llos web a analitzar l’ús que fan els usuaris de la web. La informació que genera la cooki sobre el seu ús del lloc web (incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors d’Estats Units.

Quan visita www.tastets.cat, algunes cookies no les instal·lem nosaltres, sinó tercers. Per exemple, si fa clic en un anunci d’un tercer que apareix al lloc web (és a dir, que anuncia un producte que no venen directament nosaltres), aquest tercer pot instal·lar cookies als seu dispositiu. Tenim una relació comercial amb aquests tercers però no instal·lem les cookies al seu dispositiu. Per tant suggerim que vagi als llocs webs d’aquests tercers per obtenir més informació sobre les cookies que instal·len i com vostè pot gestionar-les.

 

Llista de cookies:

 

Cookie

Nom

Finalitat / Més informació

Google Analytics

_utma

www.tastets.cat, utilitza Google Analytics al lloc web per 
a poder fer un seguiment de l’activitat realitzada en ell.

 

 

_utmb

Las cookies de Google Analytics recopilen informació de registre estàndard i dades sobre els hàbits dels visitants de forma anònima.

 

_utmc

Utilitzada per comprovar aproximadament quant temps s’està al lloc web.

 

_utmz

developers.google.com/analytics/resources/concepts/gaConceptsCookies (en anglès).

 

Pot vostè rebutjar el tractament de les dades o la informació desactivant l’ús de cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador, tot i que, ha de saber vostè que si ho fa pot ser que no pugui utilitzar la plena funcionalitat del lloc web. A l’utilitzar aquest lloc web vostè consent el tractament d’informació sobre vostè per Google de la forma i amb les finalitat a dalt indicades.

 

Per desactivar/activar cookies del seu dispositiu, haurà de fer-ho a través del seu navegador d’internet. A continuació li expliquem com pot gestionar les cookies al seu ordinador mitjançant els principals navegadors. Si desitja informació sobre com gestionar cookies a la seva tauleta i/o mòbil, consulti la seva documentació o arxius d’ajuda online.

 

Google Chrome

· Al menú de configuració, seleccioni ‘mostrar configuració avançada’ a la part inferior de la pàgina.

· Seleccioni la tecla de ‘configuració de contingut’ a la secció privacitat.

· La secció de la part superior de la pàgina que apareix li dóna informació sobre les cookies i li permet fixar les cookies que vulgui. També li permet esborrar qualsevol cookie que tingui emmagatzemada en aquell moment.

 

Mozilla Firefox.

· Al menú d’eines, selecció ‘opcions’.

· Seleccioni l’etiqueta de privacitat al requadre d’opcions.

· Del mení desplegable esculli ‘usar configuració personalitzada per a l’historial’. Això mostrarà les opcions de cookies i podrà optar per activar-les o desactivar-les marcant la casella corresponent.

 

Internet Explorer 6+

· Al menú d’eines, seleccioni ‘Opcions d’Internet’

· Faci clic a la pestanya de privacitat

· Veurà un cursor de desplaçament per a configurar la privacitat que té sis posicions que permeten controlar la quantitat de cookies que s’instal·laran: Bloquejar totes les cookies, alta, mitjana alta, mitjana (nivell per defecte), baixa i acceptar totes les cookies.

 

Safari browser

· Al menú de configuració, seleccioni l’opció ‘preferències’.

· Obri la pestanya de privacitat

· Seleccioni l’opció que vulgui de la secció ‘bloquejar cookies’

 

Altres navegadors

Si desitja informació sobre com gestionar cookies a altres navegadors, si us plau, consulti la seva documentació o arxius d’ajuda online.

 

 ¿Com desactivar/activar cookies de tercers?

 

Les cookies de tercers no les instal·lem nosaltres. Per tant suggerim que miri els llocs web d’aquests tercers per obtenir informació sobre les cookies que instal·len i com les poden gestionar.

 

6.- Modificacions

www.tastets.cat es reserva el dret de modificar la Política de Privacitat, per adaptar-la a futures novetat legislatives o jurisprudencials que resultin d’aplicació, informant prèviament als usuaris dels canvis que en ella es produeixin. Per tot això, els hi recomanem que cada vegada que accedeixin al portal, o a qualsevol dels seus continguts o serveis, llegeixin amb detall la present política de privacitat. En cas de dubte o controvèrsia relatives a la nostra política de privacitat i de protecció de dades personals, l’usuari pot posar en contacte amb nosaltres dirigint-se a l’adreça de correu electrònic. info@tastets.cat

A més d’aquesta Política de privacitat, l’USUARI haurà de llegir i acceptar els Termes i Condicions d’ús.