Arxiu per la categoría: ‘melmelades’

Maridatge del mes: Melmelada Especial Primavera i Muscat de Ribesaltes

dimarts, 26 abril 2011

Aquesta melmelada Especial Primavera és, definitivament, tot terreny.  És una macedònia de fruites com l’albercoc, els maduixots o els nespres. Això fa que les seves possibilitats de menja siguin diverses: des de condiment d’un guisat, a menjar-la amb formatge d’untar o, com no, menjada sola amb un bon vi.

Quin vi us proposem? El Muscat de Ribesaltes, un vi dolç natural de les varietats moscatell de gra petit i moscatell d’Alexandria, la joia de la DO de Vins Dolços Naturals Muscat de Ribesaltes.

Ho tastem? Pinta bé, oi?

Entrevistem en Gerard Bech, de Can Bech.

dimarts, 12 abril 2011

“Els nostres clients estan tranquils perquè saben que consumeixen un producte de qualitat i ben elaborat”.

Can Bech, procés d'elaboració de la melmelada. Font: El Punt.cat

-Gerard, explica’ns els orígens de la vostra empresa

-Can Bech neix l’any 1981 de la mà del restaurant que la família Bech tenia a Fontanilles. En el restaurant s’hi servien unes figues confitades amb almívar que eren un dels plats estrella de la casa. Els clients varen començar a demanar si els hi podíem posar en un potet per gaudir-ne a casa i així és com va néixer Can Bech! De les figues en almívar es va ampliar la gamma a melmelades i d’aquí a les salses, agredolços, gelees i els més de 50 productes que elaborem avui en dia.

(més…)

Porducte del mes: Melmelada Especial Primavera de Can Bech

dimarts, 05 abril 2011

Melmelada Especial Primavera, de Can Bech

Can Bech és una empresa jove, petita i artesana establerta a Fontanilles, l’Empordà que, des dels seus inicis, es va especialitzar en la producció de melmelades i fruites confitades de qualitat. Són un referent en qualitat, per aquest motiu els seus productes es poden trobar en els millors restaurants i establiments gourmet. No podien faltar a Tastets!

La melmelada que us presentem com a producte del mes és una macedònia de fruites de primavera com el préssec i la grosella vermella, amb un toc de llimona i poma per suavitzar la dolçor de les fruites principals. Les seves possibilitats són molt diverses, des de menjada amb formatge d’untar o com a base afegint-la a una salsa de carn per acompanyar una cuixa de pollastre a la brasa, per exemple.

La voleu tastar? La trobareu a la nostra web.