Fira de la Denominació d’Origen Terra Alta (DOTA 2010)

L’esdeveniment que anualment aplega al sector vitivinícola de la Denominació d’Origen Terra Alta.  Cellers i viticultors presenten els fruits de la feina de tot un any, el resultat de l’esforç constant per aconseguir que els seus vins continuïn destacant per la seva qualitat i singularitat.

La fira, que es celebra a Batea, té dues parts diferenciades. El dissabte 17 d’abril es celebra la Segona Jornada Tècnica Vitivinícola, pensada per posar a l’abast de cellers i viticultors nous coneixements científics, tecnològics i de gestió empresarial. El diumenge 18 d’abril es quan podem visitar la Mostra de Vins DOTA, al recinte ferial instal·lat al Pavelló Poliesportiu, i participar a les demostracions eno-gastronòmiques que estan previstes. Si teniu interès en les jornades o per qualsevol consulta us podeu adreçar al Consell Regulador de la Denominació d’Origen Terra Alta (info@doterraalta.com o 977 42 12 78).

A Tastets tenim un compromís permanent amb la Denominació d’Origen Terra Alta, concretament amb els vins del Celler Xavier Clua, dels que comercialitzem 4 varietats que us presentàvem aquesta setmana. Si els voleu portar a taula ja sabeu que cal fer: visitar la nostra web!

http://www.tastets.cat/Article.aspx?id=7&Categoria=DO_Terra_Alta

Etiquetes: ,

Deixa una resposta