“Arròs, col i fesols blancs”, una recepta cinc estrelles

Si ahir us presentàvem larròs Molí de Rafelet, avui us proposem una recepta que us permetrà gaudir al màxim del seu immillorable sabor.

Ens hi posem? Ingredients que us caldran:

– 300gr. d’arròs Molí de Rafelet Marisma
– 200gr. de fesols blancs
– un os de porc
– un peu de porc
– una col mitjana
– tomàquet
– ceba, all, safrà i sal.

Primer agafarem una cassola o paella i posarem a bullir els fesols blancs, que hauran estat en remull des de la nit abans, reofegarem el sofregit, la col i el porc i ho cobrirem tot amb aigua freda. Ho posarem al foc i deixarem que es cogui lentament. Quan les carns estiguin cuites les traurem de l’olla, les trossejarem i les reservarem, deixant que continuï la cocció. Uns 15 minuts abans que els fesols estiguin en el seu punt afegirem l’arròs Marisma Moli de Rafelet i el safrà. Poc abans de que l’arròs estigui llest hi afegirem les carns trossejades. El servirem una mica caldós.

De ben segur que gaudireu d’una menjada inoblidable. Bon profit!

Més informació de l’arròs Molí de Rafelet al nostre bloc

Etiquetes: , ,

1 resposta a ““Arròs, col i fesols blancs”, una recepta cinc estrelles”

  1. silia escrigué:

    te mol bon gust el teu arròs col i fesols

Deixa una resposta