Regals gastronòmics

“Obsequiar amb regals gastronòmics és una forma de donar a conèixer els nostres productes i el nostre país”

 

Podem entendre que un regal és alguna cosa que es lliura a algú sense demanar-li res a canvi.  Encara que moltes vegades aquest obsequi que es regala és material, en el fons vol transmetre un sentiment (alegria, felicitat, d’amor,..). 


 

Per tant des de Tastets, volem oferir als nostres clients:

 • Regals gastronòmics: es a dir, regals, diferents seleccions de productes o productes solts gastronòmics del nostre catàleg, per tan segur del binomi Qualitat i País.

 • Regals culturals:  entenent que la nostra gastronomia és un dels pilars de la nostra cultura, per això us proposem maridatges culturals

 • Experiències lúdico-gastronòmiques: programem i organitzem visites guiades a cellers i obradors dels nostres productors, tast de productes (vins, formatges, embotits, dolços, cerveses, olis, ratafies,..) a casa del client o en espais llogats per a l’ocasió.

 • Obsequis especials: us fem propostes per dies assenyalats, casaments, festes d’aniversari, jubilacions, comunions,... en què l’organitzador de la festa vulgui fer un present a tots els assistents.

 • Regals corporatius i incentius d’empresa: seleccions de productes amb un element personalitzat per regalar a treballadors, proveïdors i/o clients.

A l'apartat Dedicatòries trobareu diferents propostes per personalitzar el vostre lot amb un missatge, però si no trobeu aquella que us vagi bé sempre la podeu personalitzar adjuntant-nos el vostre missatge (posar enllaç)

Estem acabant d'elaborar aquest apartat i ben aviat trobareu totes les nostes propostes de Regals gastronòmics. Per a més informació o fer-vos arribar un pressupost no dubteu a contactar amb info@tastets.cat o 93 297 90 08.

Mentrestant, recordeu que sempre us podeu fer un regal a mida, a través del nostre formulari.

 

Regals gastronòmics  Hi ha 9 productes

Subcategories

 • Experiències de Tast

  Tastets, amb la col·laboració de Vilaweb, engeguem un nou cicle de Tasts Gastronòmics.  Aquests tasts fan un recorregut per la nostra gastronomia i el país aprofitant-se de la varietat culinària que ens ofereix. Es degustaran productes típics de les Illes i ens endinsarem en el món dels vins, les ratafies i les cerveses.  Aquests tast s’impartiran a les instal·lacions de Vilaweb  (carrer Ferlandina, 43 de Barcelona) de la mà de Cristina Torras, sommellier i experta gastronòmica.  És una bona oportunitat per fer-te un regal i gaudir dels plaers que ens ofereixen els productes tastats o bé fer un present a qui més ho desitgis.  Aquests tast, o d’altres, els oferim també per a grups privats a les vostres llars per gaudir-los amb amics o família.

  Esperem que us agradin les propostes que us oferim i per qualsevol dubte estarem encants d’ajudar-vos al nostre telèfon 932979008 o bé per correu electrònic info@tastets.cat

Mostrant 1 - 9 de 9 productes
Mostrant 1 - 9 de 9 productes